A jeni gati për
Digjitalizim?
Ne jemi të apasionuar pas punës sonë dhe na pëlqen të fuqizojmë aftësitë dixhitale të bizneseve. Nëse edhe ju, ndiheni në të njëjtën mënyrë dhe mendoni se karriera juaj mund të vazhdojë duke bashkpunuar me ne, atëherë shikojeni shërbimet tona.
Shërbimet tona
Si të bëhemi të suksesshëm shpejt?
Për disa, kur mendojnë për suksesin, ata përfytyrojnë pasurinë; të tjerë duan energjinë; disa thjesht duan të kenë një ndikim pozitiv në botë. Në të vërtetë suksesi është një koncept...
Lexo artikullin
Pikat kyçe për t’u bërë një drejtues i një biznesi!
Pjesa më e madhe e sipërmarrjeve të reja drejtohen nga një person i vetëm, por shumë harrojnë të ndërtojnë një ekip për arritjen e suksesit afatgjatë...
Lexo artikullin
Kriza nga COVID-19 në Korporatën AirBnB!
AirBnB të mërkurën ka paraqitur në mënyrë konfidenciale dokumentet pranë Komisionit të Sigurimeve dhe Shkëmbimeve për një ofertë...
Lexo artikullin